Optimaliseer uw warehouseprocessen met Tasklet Factory

Tasklet Factory_logo 250

Mobile WMS van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen en kan worden geïntegreerd in de standaardfuncties van Dynamics NAV

De app heeft een prachtige grafische gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en kan worden geconfigureerd op basis van de behoeften van afzonderlijke gebruikers. Uw magazijnmedewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten. Mobile WMS biedt namelijk de tools en informatie die nodig zijn om effectief te kunnen werken.
De oplossing is eenvoudig te installeren en er is makkelijk ondersteuning te verkrijgen omdat de app rechtstreeks kan worden geïntegreerd in de standaardfuncties van Dynamics NAV.

WMS III
Mobile WMS I

Mobile WMS

Scannen I

Voordelen

INTEGRATIE IN DYNAMICS NAV
Mobile WMS wordt volledig geïntegreerd in Dynamics NAV. Alle versies worden ondersteund.

MINDER FOUTEN, GEEN PAPIERWERK
Als u van een papieren administratie overstapt op en volledig geautomatiseerde, mobiele administratie, worden er veel minder fouten gemaakt. Registraties van items worden gecontroleerd met de ingebouwde  streepjescodescanner.

ONLINE EN OFFLINE FUNCTIONEEL
De belangrijkste werkprocessen kunnen worden uitgevoerd zonder netwerkverbinding. Het resultaat: een stabiele oplossing met uitstekende prestaties.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Mobile WMS is ontwikkeld om gebruikers zo min mogelijk te laten klikken en zo min mogelijk irrelevante informatie aan te bieden. Gebruikers hoeven minder lang te worden opgeleid en leren snel met de oplossing te werken.

AANPASBAAR OP BASIS VAN UW BEHOEFTEN
De standaardfunctionaliteit is voldoende voor de meeste bedrijven, maar soms zijn er speciale processen waarvoor een speciale oplossing nodig is. Mobile WMS kan eenvoudig worden uitgebreid met aangepaste functies. Alle bewerkingen worden rechtstreeks in Dynamics NAV uitgevoerd.

Ontvangen
Ontvangen
Tellen
Tellen
Verplaatsen
Verplaatsen
Opslaan
Opslaan
Locatieinhoud
Locatie-inhoud
Pick
Picken