Conversie

Website conversie logo 100124

Conversie

grEw-it heeft verstand van databases en hoe data hieruit te onttrekken. Die data zetten we in om als basis voor de inrichting te gebruiken van uw nieuwe Dynamics 365.
Voordat wij de data uit uw 'oude' database onttrekken, overleggen wij eerst met u hoe u de nieuwe database wilt hebben ingericht. Adviseren u over wat verstandig is qua inrichting en instellingen. Wij zetten instellingen voor u goed.

Wij trainen u in het gebruik van Dynamics 365 zodat u vertrouwd raakt met de nieuwe omgeving. U leert aan de hand van uw eigen werkprocessen Dynamics 365 kennen. We geven u tips en - als het nodig is - handleidingen op maat.

Intussen bekijken wij de data in uw 'oude' database - wat niet noodzakelijkerwijs een oudere versie van NAV hoeft te zijn. Op basis van de gesprekken met u over uw wensen en eisen, doen wij een voorstel hoe de oude data wordt geconverteerd. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid data te controleren voordat wij deze in uw database importeren.

Voor het proces van training en controle, stellen wij altijd voor een testdatabase in te richten. U kunt daarin uw medewerkers (keyusers) laten testen en trainen en uiteraard de data controleren. Pas na uw akkoord zetten wij de data over naar de LIVE-database.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Werkwijze

De werkwijze van grEw-it is SMART.
De doelen zijn:

  • specifiek
  • meetbaar
  • acceptabel
  • realistisch
  • tijdgebonden

Zo is voor u en voor ons duidelijk en concreet waar het project zich bevindt en is helder waar we naar toe werken.

Neem contact op

Wanneer u vrijblijvend een gesprek met ons wilt aanvragen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, stuur een e-mail of bel ons.

Tijdens kantooruren